tunnus:
salasana:

Issi.fi

Laatua, tehokkuutta ja ajansäästöä isännöitsijälle!

Issi.fi -palvelu tehostaa isännöitsijän työtä, takaa paremman työn laadun ja säästää sekä aikaa että hermoja.

LUE LISÄÄ!

Hyödyt

Työn laatu paranee

Issi.fi -palvelu varmistaa, ettei yksikään asiakkaalta tullut toimeksianto, taloyhtiön säännöllinen tehtävä tai muu työ enää koskaan unohdu, jää hoitamatta tai sen vastuuhenkilön määrittämättä.

Työn merkittävä helpottuminen

Toimeksiantojen helppo selaaminen taloyhtiöittäin, vastuuhenkilöittäin tai niiden tilan mukaan helpottaa työtä merkittävästi. Kaikki olennainen tieto on aina käyttäjien saatavilla - muutamalla klikkauksella.

Dokumentoinnin parantuminen

Issi.fi palvelun käyttäjillä toimeksiannot, tehtävät, päivämäärät ja hoidetut asiat ovat lippulappusten ja sekalaisten merkintöjen sijaan keskitetysti yhdessä paikassa. Kaikki on automaattisesti dokumentoituna, aina.

Seurannan tehostuminen

Avoimien toimeksiantojen selaaminen, selkeät tehtäväraportit, huoltoyhtiöiden toimintanopeuden seuraaminen ja kaiken olennaisen tiedon tallentuminen mahdollistavat tarkan reaaliaikaisen seurannan.

Ominaisuudet

Toimeksiantojen hallinta

Saapuneiden toimeksiantojen ja muiden töiden kirjaaminen järjestelmään on nopeaa ja helppoa. Toimeksiannolle valitaan aina vastuuhenkilö. Toimeksiantoa hoitaessaan käyttäjät voivat kommentoida toimeksiantoja vapaasti ja vaihtaa samalla helposti vastuuhenkilöä. Näin toimeksianto on aina jonkun henkilön vastuulla, ja tehdyt asiat tulevat automaattisesti dokumentoiduksi.

Toimeksiantoja on helppo selata vastuuhenkilön, taloyhtiön tai toimeksiantojen tilan mukaan. Pikahaku takaa, että haluttu tieto löytyy hetkessä.

Automaattiset tehtävälistat

Taloyhtiöille voidaan luoda haluttu määrä tiettyinä kuukausina toistuvia automaattisia tehtäviä (esimerkiksi vuokrankanto). Määritellyistä tehtävistä palvelu luo kuukausittain kuittauslistat, jolloin voidaan helposti varmistua, että kaikki tehtävät tulevat hoidetuksi. Vanhat tekemättömäksi jääneet tehtävät erottuvat joukosta selkeästi. dokumentoiduksi.

Tehtävälistoja voidaan selata myös takautuvasti, tai tarkastella koko vuoden kattavaa selkeää tehtäväraporttia, josta nähdään taloyhtiökohtaisesti kuukausittain hoidettavien tehtävien tila.

Huoltoyhtiöt

Toimeksiantoja voidaan merkitä huoltoyhtiölle annetuksi, jolloin kirjautuu ylös milloin toimeksianto annettiin, ja milloin huoltoyhtiö sen kuittasi valmiiksi. Näin saadaan huoltoyhtiöraporttiin tarkkaa tietoa huoltoyhtiöiden toiminnan nopeudesta, ja huoltoyhtiön kautta nähdään jokainen toimeksianto jossa huoltoyhtiö on osallisena ollut.

Käytettävissä aina - mistä tahansa!

Issi.fi -palvelu toimii verkossa, joten kaikkiin palvelun ominaisuuksiin ja tietoihin pääsee käsiksi mistä tahansa - riippumatta siitä kuka käyttäjä tiedon alunperin syötti ja mistä. Palvelun tiedot ovat aina helposti löydettävissä ja varmassa tallessa - kaikki palveluun syötetyt tiedot varmuuskopioituvat automaattisesti ja säännöllisesti.

Usein Kysyttyä

Kuinka iso prosessi palvelun käyttöönotto on?

Koska palvelu on täysin suomenkielinen, selkeä ja yritysten todellisten tarpeiden pohjalta rakennettu, on käyttöönotto todella helppoa ja nopeaa. Palvelu voidaan avata käyttöön nopeasti, ja käyttäjät pääsevät nauttimaan palvelun hyödyistä välittömästi.

Kuinka toimeksiantojen jako käyttäjien kesken toimii?

Toimeksianto määritellään aina jonkun käyttäjän vastuulle, siitä hetkestä lähtien kun se vastaanotetaan. Toimeksianto näkyy tällä käyttäjällä heti palvelun alkuruudussa, "omat toimeksiannot" -kohdassa. Toimeksiantoa muokatessa, tai sitä kommentoidessa voi käyttäjä ohjata sen samalla jonkun toisen henkilön vastuulle. Kaikilla käyttäjillä on kuitenkin aina mahdollisuus lukea ja kommentoida toimeksiantoja - riippumatta siitä kenen vastuulla ne ovat.

Kuinka palvelun koulutus ja tukipalvelut hoidetaan?

Palvelu koulutetaan sen käyttäjille aloitusvaiheessa kattavasti. Koska palvelu on täysin suomenkielinen ja todella selkeä, on myös sen käytön oppiminen todella nopeaa. Tilanteesta ja sopimuksesta riippuen palvelun käyttökoulutus voidaan hoitaa joko paikanpäällä tai etäkoulutuksena. Palvelupakettiin kuuluu myös aina kattava puhelin- ja sähköpostitukipalvelu kaikille palvelun käyttäjille.

Käytössämme on jo palvelu tai huoltokirja, johon kirjaamme tehdyt huoltotyöt, onko issi.fi -palvelusta yrityksellemme hyötyä?

Issi.fi -palvelun ei ole tarkoitus korvata erillistä huoltokirjaa tai sitä vastaavaa sovellusta. Issi.fi -palvelun tarkoitus on tehostaa, organisoida ja helpottaa isännöitsijätoimiston sisäistä toimintaa ja dokumentointia ja sitä kautta nostaa myös palvelun laatua. Useimmilla isännöitsijätoimistoilla sisäinen työnjako, vastuuhenkilöt, asiakkailta tulevat toimeksiannot ja säännölliset tehtävät pyörivät täysin muistin, muistilappujen ja sekalaisten taulukkolaskentatiedostojen varassa siellä täällä - kunnes he ottavat Issi.fi -palvelun käyttöönsä.

Onko Issi.fi -palvelusta hyötyä yrityksemme auktorisoinnissa?

Isännöitsijäpalveluiden (kuin myös muidenkin yritysten) auktorisoinneissa ja laatumittauksissa annetaan paljon painoarvoa toiminnan kehittämiselle, selkeästi määritellyille toimintatavoille, toiminnan dokumentoinnille sekä laadun varmistamiselle ja mittaamiselle. Issi.fi -palvelu tehostaa kaikkia näitä, ja lisäksi mahdollistaa toiminnan helpomman arvioinnin. Näin palvelusta on takuulla hyötyä yrityksen hakiessa auktorisointia tai laatusertifikaatteja.

Ilmainen esittely

Ilmainen esittely - paikan päällä tai etäyhteydellä!

Esittelemme Issi.fi -palvelua mielellämme. Esittelyn aikana näet palvelun toiminnan käytännössä ja huomaat kuinka hyödyllinen, tehokas ja helppokäyttöinen palvelu on. Voimme tulla esittelemään palvelua paikanpäälle, tai hoitaa esittelyn hyvin kätevästi myös etäyhteyden avulla puhelimitse. Esittely on täysin maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään. Pyydä ilmainen esittely tai kysy lisää täyttämällä allaoleva lomake. Halutessasi voit toki myös soittaa meille:
p. (08) 3113 080

Nimi:
*
Yritys / yhteisö:
Puhelin:
*
Sähköposti:
*
Lisätietoa:
 

Yritys

Iggo Software Oy

Iggo Software Oy
y-tunnus 2185800-6
+358 44 3738086
myynti@iggosoftware.fi

Oulu
Asemakatu 37, 3krs
90100 Oulu
Finland

Helsinki
Olympiastadion
00250 Helsinki
Finland

Myynti
myynti@iggosoftware.fi
ma-pe 9.00-17.00

Asiakaspalvelu
tuki@iggosoftware.fi
ma-pe 8.00-17.00

Taloyhtiö.info - yhteensopiva